Drachtkalender

Digitale tool beschikbaar voor betere leefomstandigheden voor de bij.

Clone Distribution

Clone Records bestaat uit diverse onderdelen. Zo is er een online winkel, een eigen label, maar ook een distributie bedrijf. Deze laatste heeft een lange tijd in de schaduw gestaan van de rest, terwijl het eigenlijk de spil is van het bedrijf. Clone Distributie verzorgt het importeren, verspreiden en promoten van allerlei soorten electonische dansmuziek. Ze doen dat voor sommige labels en artiesten exclusief in de hele wereld en voor andere in Europa.

Spark Parkeren

Spark Parkeren is een adviesbureau op het gebied van parkeerbeleid, -organisatie en -exploitatie uit Leidschendam. Ze leveren maatwerk adviezen voor overheid, gemeenten en organisaties om het verkeerbeleid in goede banen te leiden. Enkele jaren geleden had Spark zich een nieuwe huisstijl laten aanmeten en daarbij werd ook een website geleverd. Deze voldeed helemaal niet aan de wensen en eisen die toentertijd zijn opgesteld en was lastig te bedienen en te onderhouden.

Welkom in de waard

Welkom in de waard is een nieuwe portal website voor de gemeente Nederlek. De gemeente wil laten zien dat de dorpskernen van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk omgeving veel te bieden heeft op gebied van wonen, uitstapjes, winkelen, voorzieningen en horeca.

Even geduld

Nog even geduld. Ik ben bezig om deze lijst te vullen. Ik heb vele projecten gedaan in het verleden, sommige daarvan zullen hier de revue passeren.

Upload tool

Clone Records zocht een oplossing voor een tijdrovend klusje. Het invoeren van release informatie op zijn website. Joep-I bouwde in Fuel PHP een informatie upload applicatie, waardoor leveranciers het nu zelf kunnen.

Konkurrent webshop

Konkurrent een Amsterdamse onafhankelijke platen distributeur had eind 2011 het idee om een online webshop te beginnen. Doordat er zoveel winkels stoppen, wordt de afzetmarkt voor de distributeur steeds kleiner. Door een online webshop te starten willen ze deze trend tegengaan. Joep-I heeft samen met Menno Luitjes snel en relatief goedkoop een webshop gebouwd met behulp van Lemonstand.