Welkom in de waard

Portal

Welkom in de waard is een nieuwe portal website voor de gemeente Nederlek. De gemeente wil laten zien dat de dorpskernen van Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk omgeving veel te bieden heeft op gebied van wonen, uitstapjes, winkelen, voorzieningen en horeca. De Portal moet uitgroeien tot een plek waar inwoners, maar vooral mensen van buiten de Krimpenerwaard kunnen zien wat er allemaal te beleven valt in Nederlek en omgeving.

De Wijde Blik

De website is een onderdeel van een grote campagne bedacht door de gemeente Nederlek en communicatie bureau De Wijde Blik. Deze campagne heeft als doel de Krimpernerwaard weer op de kaart te zetten voor jonge gezinnen en ondernemers om zich hier te vestigen. De gemeente Nederlek ligt midden in het groene hart, maar ook dicht bij de randstad, met name Rotterdam, Gouda en Utrecht.

Drupal

De wijde blik heeft een ontwerp laten maken en door Joep-I laten bouwen. Ik heb de site gerealiseerd in Drupal omdat dat platform flexibel genoeg is om later uit te breiden en om te bouwen. Bovendien was een van de wensen voor de toekomst dat het mogelijk moet zijn om partners zelf hun profiel pagina's te laten aanpassen.

Opening

De website zal feestelijk worden geopend op 6 januari in het gemeentehuis van Nederlek.