Spark Parkeren

Spark Parkeren

Spark Parkeren is een adviesbureau op het gebied van parkeerbeleid, -organisatie en -exploitatie uit Leidschendam. Ze leveren maatwerk adviezen voor overheid, gemeenten en organisaties om het verkeerbeleid in goede banen te leiden. Enkele jaren geleden had Spark zich een nieuwe huisstijl laten aanmeten en daarbij werd ook een website geleverd. Deze voldeed helemaal niet aan de wensen en eisen die toentertijd zijn opgesteld en was lastig te bedienen en te onderhouden.

Herontwerp

De nieuwe website moest makkelijker te zijn onderhouden, ook moest de site te gebruiken zijn in moderne browsers, waaronder ook mobiele devices zoals smartphones en tablets. Menno Luitjes heeft samen met Spark nagedacht over het effectiever maken van de online uitingen en heeft in samenspraak met Spark en Joep gekozen voor een bestaand Wordpress ontwerp. Aan dit bestaande ontwerp heeft Joep enkele functionele aanpassingen doorgevoerd zodat de werking geheel aansluit bij de wensen van Spark Parkeren.

Wordpress

Wordpress is in de basis een gebruikersvriendelijk pakket waarmee ervaren en minder ervaren gebruikers goed uit de weg kunnen. Het resultaat is een website dat beter aansluit bij de moderne tijd en de wensen van de klant.

www.spark-parkeren.nl